زمان جاری : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 3:34 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم






ارسال پاسخ
تعداد بازدید 395
نویسنده پیام
maryam_2020 آفلاین


ارسال‌ها : 17
عضویت: 22 /2 /1394
محل زندگی: تهران
سن: 19

تشکر شده : 7
طرز تهیه باترمیلک خانگی

طرز تهیه باترمیلک خانگی
مواد لازم :
شیر :
۱ پیمانه
آبلیمو(آب لیموترش) یا سرکه سفید : ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه باترمیلک خانگی :
برای درست کردن باترمیلک کافی است که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید.

اضافه کردن آب لیموترش و شیر
10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.

ثابت قرار دادن ترکیب شیر و لیموترش
ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود.

بریده شدن ترکیب و آماده شدن باترمیلک
موارد مصرف باترمیلک:
* باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند.

* در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.


سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 - 23:38
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ
پرش به انجمن :


تماس با ما | طرز تهیه باترمیلک خانگی | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS