تعداد بازدید 395
|
نویسنده |
پیام |
maryam_2020

ارسالها : 17
عضویت: 22 /2 /1394
محل زندگی: تهران
سن: 19
تشکر شده : 7
|
طرز تهیه باترمیلک خانگی
طرز تهیه باترمیلک خانگی مواد لازم : شیر : ۱ پیمانه آبلیمو(آب لیموترش) یا سرکه سفید : ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه باترمیلک خانگی : برای درست کردن باترمیلک کافی است که 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو را به 1 پیمانه شیر اضافه کرده و کمی با هم مخلوط کنید. 
اضافه کردن آب لیموترش و شیر 10 الی 15 دقیقه در دمای اتاق بدون همزدن قرار بدهید. تا این ترکیب حالت بریدگی پیدا می کند.
ثابت قرار دادن ترکیب شیر و لیموترش ترکیب را مخلوط کرده و باترمیلک آماده می شود.
بریده شدن ترکیب و آماده شدن باترمیلک موارد مصرف باترمیلک: * باترمیلک برای آن است که رطوبت کیک حفظ شود و مزه خوبی داشته باشد. باترمیلک علاوه بر نتیجه عالی در بافت و طعم کیک ، به دلیل دارا بودن حالتی اسیدی ، به هضم غذا هم کمک می کند. * در خیلی از کیک های رژیمی، مقدار روغن را نصف کرده و به جای آن از باترمیلک استفاده می کنند.
|
|
سه شنبه 22 اردیبهشت 1394 - 23:38 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.