loading...
سایت عاشقانه رویای تلخ
آخرین ارسال های انجمن
m.r.arash بازدید : 270 شنبه 21 تیر 1393 نظرات (0)

 

میلک شیک زردآلو, درست کردن میلک شیک زردآلو


با استفاده از زردآلوی خشک این میلک شیک را درست کنید که انرژی را زیاد و از گرسنگی تا زمان ناهار جلوگیری می کند.

مواد لازم :

زردآلو خشک ریز خرد شده  8 قطعه
 شیر سرد  2 فنجان
 شکر قهوه ای 3 قاشق چایخوری
 پودر دارچین  1/4 قاشق چایخوری
 یخ 5-6 تکه 


طرز تهیه :
زرد آلوی ریز خرد شده  را با 1/4 فنجان شیر در مخلوط کن می ریزیم تا مخلوط صاف شودسپس باقی مانده شیر را اضافه میکنیم سپس شکر قهوه ای و دارچین را به مخلوط کن ریخته و چند ثانیه دستگاه را روشن میکنیم  و شیرین بودنش را چک میکنیم اگر شکرش کم بود می ریزیم زرد آلو خودش میوه کاملی است ولی در صورت نیاز می توانید  نصف عدد موز هم اضافه کنید

m.r.arash بازدید : 347 شنبه 21 تیر 1393 نظرات (0)

 

طرز تهیه مرغ شکم پُر,نحوه پخت مرغ شکم پُر


مواد لازم برای 8-6 نفر :

 مرغ  1 عدد ( دو کیلویی )
 سبزی خرد شده  یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا  و ترخون )
مغز گردوی چرخ شده  یک فنجان
 آلو و قیسی خرد شده نصف فنجان
 پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپخوری
 زعفران ساییده  نصف قاشق چایخوری
 زرشک  2 قاشق سوپخوری
 شکر  یک قاشق سوپخوری
 آب لیمو یا آب نارنج  3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:
 مرغ  را با آب لیمو  یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران  حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی  چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.

 

مخلوط را در شکم مرغ  جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ  را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ  را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ  پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.

m.r.arash بازدید : 79 جمعه 06 تیر 1393 نظرات (0)

آشپزی

- انواع

خورش

- طرز پخت

خورش

ت طلا کوله

گیلانی


مواد لازم برای

آشپزی

آکا

برای

آشپزی

آکا

 

گوشت مرغ  1250 گرم
گردو  250 گرم
تره  125 گرم
نعناع  125 گرم
گشنیز  125 گرم
جعفری ساطوری شده  125 گرم
آب غوره  1 فنجان
پیاز داغ عسلی  4 قاشق سوپخوری
روغن  4 قاشق سوپخوری

تخم مرغ

  4 قاشق سوپخوری
نمک  قدری

 خورشت طلا کوله گیلانی ,طرز تهیه خورشت طلا کوله گیلانی ,روش تهیه خورشت طلا کوله گیلانی ,[categoriy]

طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی


انواع خورش یا خورشت - طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی

 طرز تهیه :

مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این

خورش

در حقیقت

خورش

فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این

خورش

را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیکه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاکوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می کنیم و به

خورش

اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در

خورش

می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنیم وقتی گردو را در

خورش

ریختیم آرد برنج را کم کم داخل

خورش

بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت

خورش

زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این

خورش

برای 4 تا 6 نفر کافیست.

ویرایش و تلخیص:آکاایران 

 طرز تهیه :

مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این

خورش

در حقیقت

خورش

فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این

خورش

را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیکه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاکوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می کنیم و به

خورش

اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در

خورش

می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنیم وقتی گردو را در

خورش

ریختیم آرد برنج را کم کم داخل

خورش

بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت

خورش

زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این

خورش

برای 4 تا 6 نفر کافیست.

m.r.arash بازدید : 67 جمعه 06 تیر 1393 نظرات (0)

مواد لازم برای

آشپزی

آکا

برای

آشپزی

آکا 

  

آب نارنج  2 فنجان
لوبیا چیتی  250 گرم
عدس  250 گرم
آرد برنج  100 گرم

اسفناج

  1000 گرم
نعناع  125 گرم
شوید یا شبت  125 گرم
گشنیز  125 گرم
جعفری ساطوری شده  125 گرم
سیر  1 عدد

تخم مرغ

  4 عدد
روغن  150 گرم

 خورش ترشی تره ,طرز تهیه خورش ترشی تره ,روش تهیه خورش ترشی تره ,[categoriy]

خورش ترشی تره


انواع خورش یا خورشت - خورش ترشی تره

طرز تهیه :

لوبیا چیتی و عدس مجموعا 500 گرم باشد , سبزی مخلوط ( شبت , گشنیز , نعناع و جعفری ) باشد , می توان یا از رب نارنج استفاده کرد یا آب نارنج ) .
حبوبات را با دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و کمی نمک و مقداری آب در ظرفی میریزیم و می گذاریم کاملا بپزد , سبزیهای مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می کنیم و سیر را می کوبیم و لانرا در سه چهار قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم , بعد سبزیهای خرد شده را داخل سیر سرخ شده می ریزیم و سبزی را کمی سرخ می کنیم , بقیه روغن را داخل سبزی می ریزیم این مایه را داخل حبوبات پخته شده می ریزیم

اسفناج

را بعد از تمیز کردن کمی درشت خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم تا

اسفناج

نیز کاملا بپزد آنگاه آرد برنج را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مایه میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود , این

خورش

باید به سفتی یک

آش

معمولی باشد , بعد از اماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می کنیم و

تخم مرغ

ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک می زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره میریزیم و آن را بهم می زنیم ,

تخم مرغ

که یکی دو جوش زد

خورش

آماده است .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این

خورش

برای 4 تا 6 نفر کافیست

m.r.arash بازدید : 297 جمعه 06 تیر 1393 نظرات (0)


بادمجان شکم پر در فر,بادمجان شکم پر گیلانی,بادمجان شکم پر با رب انار,[categoriy]

طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل


انواع دلمه - طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل

مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.
زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت:‌60 دقیقه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج دانه بلند:‌ 4/3 پیمانه (150 گرم)

 

بادمجان

بزرگ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌2 حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

آب 2 عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه

نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

 زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه

طرز تهیه:

فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت

بادمجان

را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

بادمجان

‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید. برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط

بادمجان

اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

بادمجان

‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید. سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست

بادمجان

‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.
 سیمرغ
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    هزینه کردن در کدام یک از موارد برای شما لذت‌بخش تر است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1026
  • کل نظرات : 264
  • افراد آنلاین : 12
  • تعداد اعضا : 219
  • آی پی امروز : 205
  • آی پی دیروز : 42
  • بازدید امروز : 403
  • باردید دیروز : 83
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 486
  • بازدید ماه : 873
  • بازدید سال : 17,013
  • بازدید کلی : 1,549,954