طرز تهیه حلوای شیر- کاچی و سوپ قارچ با سبریجات
مواد لازم و طرز تهیه در ادامه طلب میباشد
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1545 | spwrrhymy |
![]() |
2 | 1460 | spwrrhymy |
![]() |
1 | 1155 | mr_sabbagh |
![]() |
2 | 1384 | mr_sabbagh |
![]() |
0 | 986 | fns4565 |
![]() |
0 | 1094 | fns4565 |
![]() |
2 | 1398 | millad1369 |
![]() |
1 | 1159 | millad1369 |
![]() |
0 | 902 | armanfanii |
![]() |
0 | 893 | armanfanii |
![]() |
0 | 877 | armanfanii |
![]() |
0 | 865 | armanfanii |
![]() |
0 | 824 | armanfanii |
![]() |
0 | 821 | armanfanii |
طرز تهیه حلوای شیر- کاچی و سوپ قارچ با سبریجات
مواد لازم و طرز تهیه در ادامه طلب میباشد
با استفاده از زردآلوی خشک این میلک شیک را درست کنید که انرژی را زیاد و از گرسنگی تا زمان ناهار جلوگیری می کند.
مواد لازم :
زردآلو خشک ریز خرد شده | 8 قطعه |
شیر سرد | 2 فنجان |
شکر قهوه ای | 3 قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
یخ | 5-6 تکه |
طرز تهیه :
زرد آلوی ریز خرد شده را با 1/4 فنجان شیر در مخلوط کن می ریزیم تا مخلوط صاف شودسپس باقی مانده شیر را اضافه میکنیم سپس شکر قهوه ای و دارچین را به مخلوط کن ریخته و چند ثانیه دستگاه را روشن میکنیم و شیرین بودنش را چک میکنیم اگر شکرش کم بود می ریزیم زرد آلو خودش میوه کاملی است ولی در صورت نیاز می توانید نصف عدد موز هم اضافه کنید
مواد لازم برای 8-6 نفر :
مرغ | 1 عدد ( دو کیلویی ) |
سبزی خرد شده | یک لیوان شامل ( جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون ) |
مغز گردوی چرخ شده | یک فنجان |
آلو و قیسی خرد شده | نصف فنجان |
پیاز سرخ شده | 2 قاشق سوپخوری |
زعفران ساییده | نصف قاشق چایخوری |
زرشک | 2 قاشق سوپخوری |
شکر | یک قاشق سوپخوری |
آب لیمو یا آب نارنج | 3-2 قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
مرغ را با آب لیمو یا آب نارنج ، نمک ، فلفل و زعفران حل شده ( زعفران ساییده را در آب جوش حل می کنیم ) مخلوط می کنیم تا یک ساعت بماند. سبزی را با یک قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و بقیه مواد یعنی مغز گردوی چرخ شده ، آلو و قیسی خرد شده ، پیاز سرخ شده ، زرشک و شکر را به آن اضافه می کنیم.
مخلوط را در شکم مرغ جای می دهیم. جلوی شکم آن را قبل از دوخت یک تکه کاغذ فویل قرار می دهیم. بعد شکم مرغ را می دوزیم و در قابلمه ای که گنجایش مرغ را داشته باشد، با 3 قاشق سوپخوری روغن داغ شده، با شعله ملایم سرخ می کنیم. 3-2 فنجان آب را در چند بار اضافه می کنیم، تا مرغ پخته شود، ولی له نشود. پس از طبخ، باید نصف فنجان آب داشته باشد.
- انواع
- طرز پخت
ت طلا کوله
مواد لازم برای
آکا
برای
آکا
گوشت مرغ 1250 گرم
گردو 250 گرم
تره 125 گرم
نعناع 125 گرم
گشنیز 125 گرم
جعفری ساطوری شده 125 گرم
آب غوره 1 فنجان
پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری
روغن 4 قاشق سوپخوری
4 قاشق سوپخوری
نمک قدری
انواع خورش یا خورشت - طرز پخت خورشت طلا کوله گیلانی
طرز تهیه :
مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این
در حقیقت
فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این
را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیکه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاکوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می کنیم و به
اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در
می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنیم وقتی گردو را در
ریختیم آرد برنج را کم کم داخل
بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت
زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این
برای 4 تا 6 نفر کافیست.
ویرایش و تلخیص:آکاایران
طرز تهیه :
مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این
در حقیقت
فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این
را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه مرد , در صورتیکه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاکوله غورابه ) می گویند .
مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می کنیم و به
اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در
می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنیم وقتی گردو را در
ریختیم آرد برنج را کم کم داخل
بریزیم و بهم یزنیم در اینصورت
زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این
برای 4 تا 6 نفر کافیست.
مواد لازم برای
آکا
برای
آکا
آب نارنج 2 فنجان
لوبیا چیتی 250 گرم
عدس 250 گرم
آرد برنج 100 گرم
1000 گرم
نعناع 125 گرم
شوید یا شبت 125 گرم
گشنیز 125 گرم
جعفری ساطوری شده 125 گرم
سیر 1 عدد
4 عدد
روغن 150 گرم
انواع خورش یا خورشت - خورش ترشی تره
طرز تهیه :
لوبیا چیتی و عدس مجموعا 500 گرم باشد , سبزی مخلوط ( شبت , گشنیز , نعناع و جعفری ) باشد , می توان یا از رب نارنج استفاده کرد یا آب نارنج ) .
حبوبات را با دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و کمی نمک و مقداری آب در ظرفی میریزیم و می گذاریم کاملا بپزد , سبزیهای مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می کنیم و سیر را می کوبیم و لانرا در سه چهار قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم , بعد سبزیهای خرد شده را داخل سیر سرخ شده می ریزیم و سبزی را کمی سرخ می کنیم , بقیه روغن را داخل سبزی می ریزیم این مایه را داخل حبوبات پخته شده می ریزیم
را بعد از تمیز کردن کمی درشت خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم تا
نیز کاملا بپزد آنگاه آرد برنج را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مایه میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود , این
باید به سفتی یک
معمولی باشد , بعد از اماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می کنیم و
ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک می زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره میریزیم و آن را بهم می زنیم ,
که یکی دو جوش زد
آماده است .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این
برای 4 تا 6 نفر کافیست
انواع دلمه - طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل
زمان پخت:60 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج دانه بلند: 4/3 پیمانه (150 گرم)
بزرگ: 2 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ: یک عدد،کاملا ریز شود.
سیر: 2 حبه، کاملا ریز شود.
گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل:یک قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.
پودر فلفل قرمز تند: 5/1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چایخوری
آب 2 عدد لیموی تازه
ماست کم چرب: نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 4/1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه: 5/1 پیمانه
طرز تهیه: