loading...
سایت عاشقانه رویای تلخ
آخرین ارسال های انجمن
m.r.arash بازدید : 325 یکشنبه 15 تیر 1393 نظرات (0)

کرامت فروشی بلاهت است و کرامت خریدن حماقت

بنام حضرت دوست

یکی از مسایل جامعه و زندگی بروز درد و  بیماری است..خواه ناخواه هر انسانی در طول زندگی با موارد متعددی از بیماریها و دردهای جسمانی مواجه شده است  این درد یا بیماری می تواند در حد یک سردرد و یا سرماخوردگی معمولی بوده  و یا در حد پیشرفته تر و ممتد مثل بیماری  سرطانها ودیابت و هپاتیت و ام اس و میگرن و غیره باشد..

در طول تاریخ؛نیز با توجه به وضعیت، اقتصادي و بهداشت و فرهنگ وتغذيه و آداب زندگی انسانها و پیشرفت دانش و علم  بیماری های بشر  هم ا فرق کرده است..  مثلا در شرایط کنونی جهان برخی از امراض کمتر شده و یا اصلا» دیده نمی شود.. و برخی از بیماری هاي  جدید به وجود آمده  یا  بیشتر شده است. بهر حال بیماری و درد در بین انسانها همیشه وجود داشته و خواهد داشت. ریشه اکثر بیماریها در كجاست .عقايد متفاوت است. از نظر عده اي مبحث نوع تغذیه وسوء تغذیه مهم است (جسمانی) و از ديد عده اي هم ريشه اصلي در وضعیت اعصاب (روح و روان) نهفته است، البته رعایت بهداشت و اصول آن را نیز به عنوان پیش فرضی که باید رعایت شوند نیز در نظر داشته باشید.

در دنیای امروزی برخی از بیماریها و دردها رایج هست که تعداد زیادی از بیماران را راهی بیمارستان ، مطّبو داروخانه می کند و در نهایت با صرف هزینه های زیاد در طول زمان به بهبودهای قطعي و مقطعی نهاده  و یا اینکه بدون نتیجه باقی می ماند، آنچه که  باید در درمان هر بیماری جدا از خود  بیماری در نظر داشت  يكي اين است که به قول قدما کم و کیف مزاج و حالات شخص بیمار است. گاه بیماری می تواند منحصر بفرد باشد و لذا نوع درمان او نیز طبیعتا» منحصر بفرد است و با توجه به وضعیت طبع بیمار نوع درمان نیز می تواند فرق کند و این موضوع به عوامل متعددی از جمله نحوه زندگی وفرهنگ که سبب وجود ارامش و ناارامی دغدغه های رنگارنگ و بیهوده در جامغه شتابرده امروزی فرهنگ غذایی یا نرسیدن یک یا چند ماده اصلی غذایی، فقر ، آب و هوا ، تغذیه و غیره می تواند اختلافات نوع بیماری ها و همچنین درمان آنها منتج شوددرد هست ودرمان هم هست.یک سوال مهم این است که چرا در برخی مناطق یک بیماری زیادتر است یک جا نه؟

نكته ديگر :چه ارتباطی میان شهرها و استانها و بیماریهای آنها وجود دارد ؟در برخی از مطالعات پزشکی بحثی تحت عنوان جامعه شناسی پزشکی است که معمولا» مانند خود جامعه شناسی در ایران مطالب محکم و واضحی بدست نمی دهد. ما همه استانهای کشور را بررسی کرده ایم و به برخی نتایج رسیده ایم و آن را به صورت سوال مطرح می کنیم شما درباره آن تفکر کنید ،مثلا» :

چرا در مناطق شمالی مثل مازندران بیماریهای خونی و کم خونی شایع است؟ولی بیماری قند کمتر است ؟ در استان اردبیل ناراحتی کلیه و سنگ کلیه زیاد است؟د؟پاسخ این سولات را در جاهای دیگر داده ایم . این نکات مهم را برای ایجاد توجه و تفکر در جایی که کمتر فرصت فکر کردن هست حتی برای مسایل حیاتی,طرح نموده و آوردیم . ؟؟؟؟درمان دردها از راه های گوناگون امکان پذیر است

گاه از طریق علوم تجربی مثل پزشکی و گاه از راههای خاص و عنایتی که خدا به برخی افراد کرده ویا…راه های دیگر درمان امکان پذیر است که ما از این راه خاص بدون چشمداشت مادی و هوچیگری و تبلیع در درمان بیماریها لاعلاج به مردم کمک می کنیم .ای درمان شامل سرطانها و ایدز و هپاتیت و ام اس و …می باشد.بدون استفاده از داروی شیمیایی وزیان آور.


آیا شما یا نزدیکان شما بیمار می باشند و در درمان آن تا کنون به موفقیتی دست نیافته اید!

 

ما امیدواریم به یاری و خواست خداوند متعال، بتوانیم در درمان بیماری و درد شما یاری رسانیم لذا به موارد زیر توجه فرمایید:

1- شفای هر نوع بیماری با اذن و اراده خداوند متعال است ولی ضمن پذيرش اين اصل ؛درمان هم  می تواند از طریق گوناگون از جمله از طريق ما   ارائه گردد.

2 بیماری های قابل درمان : هر نوع بیماری روحی و روانی   در دامنه فعالیت و درمان قرار می گیرد مثل هپاتیت ها ، ایدز و ام اس و ، بیمارهای قلبی ، نازایی بیماریهای استخوانی ، مفاصل ، پوکی ، رماتیسمی ، بیمارهای روده ، معده و کبد، ناباروری ، ریزش مو ، افزایش قد ، پروستات و انواع اعتیادها و افسردگیها ؛ شما با مطالعه موارد بیمارانی که توسط ما درمان یافته اند می توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

3- در روش کار ما همواره در کنار دارو و گیاهان خاصيا تركيب و ترتيب آنها  که و به تناسب وضع بیمار داده می شود به کم و کیف غذا و پرهیز از غذای بد هم تاکید میشود قبل از شروع درمان و استفاده از داروی ما در هر نوع بیماری می بایست اصول و رژیم غذایی خاصی توسط بیمار رعایت شود و این اصول نه تنها برای بیمار بلکه برای هر فردی که می خواهد در زندگی امروزی کمتر بیمار شود و سلامت جسمانی مدوام داشته باشد می بایست رعایت گردد

4- نحوه کار : به صورت خلاصه به صورت زیر است ابتدا اطلاعات اولیه در خصوص شما و بیماری شما کسب می گردد (فرم ورود اطلاعات اولیه)در موارد بیماری های مزمن و سخت باید نسخه ای از پرونده کامل پزشکی فرد برای ما ارسال شود . پرونده باید کامل و شامل تمام ازمایشهانسخه ها و عکسها و غیره باشد . در غیر این صورت پاسخی داده نمی شود . این پرونده باید همراه با تقاضای کتبی بیمار باشد.

با توجه به اطلاعات دریافتی از شما ، وضعیت شما بررسی می شود ، پس از آن یک سری اطلاعات اولیه از سوی ما در مورد وضعیت فعلی و سوابق آن هم جسمانی و هم روحی ،شده در ایمیل و متعاقب آن نسخه درمان بیماری برای شما ارسال می گردد برای مواردی که بیماری خاص می باشد و نیاز به دادن انرژی باشد و در صورت امکان برای بیمار (اگر در ایران ساکن) باشد از او خواسته می شود که به آدرسی که داده می شود آمده و برای تقویت درمان که به صورت انرژی درمانی ادامه یابد در رفع بیماری بکوشد .

، رعایت رژیم غذایی ، رعایت کامل موارد ارائه شده درمان ، صبر و حوصله توأم با توکل به خداوند متعال و تغییر روحیه به سمت سلامتی و … با . شما بر اساس اطلاعاتی که از طریق درمانگر در ایمیل اول (پس از کسب اطلاعات اولیه از شما توسط درمانگر و بررسی وضعیت شما – بند چهارم در بالا) دریافت می کنید و . ضمنا روش کار ما و شیوه درمان کاملا طبیعی است وحتی بیماران سرطانی یا شیمیایی که شیمی درمانی يا پرتودرماني میکنند مي توانند براساس تصميم خود  در خلال درمان خود روش ما را به کار بندند.

 

6 کسانی که لذا اطلاعات اولیه را به هر صورت بد پر می کنند و یادفت نکرده و به هر دلیل ناقص و اشتباه پر می کنند توجه داشته باشند که به هیچ وجه دیگر از سوی ما جواب یا ایمیل دریافت نمی کنند!زیرا عدم توجه به موارد نشانه عدم اهمیت موضوع برای در خواست کننده ای است که قصد مزاحمت و وقت گرفتن دارد و لذا ما نیز پاسخ نمی دهیم .برای دفعات بعد هم نمی توانند تقاضایی طرح کنند. هم چنین برخی از بیماریها در افراد وجود داد که به مرور زمان در وجود فرد کاملا» پنهان و نامریی ولی فعال شده است و امکان رفع و درمان آن نمی باشد و یا آنکه کهولت سن بقدری بالا است که امیدی به درمان ممکن است نباشد

m.r.arash بازدید : 260 دوشنبه 02 تیر 1393 نظرات (0)

 

فشارخون,افزایش فشار خون,راههای کاهش فشار خون

راهکارهایی برای مقابله با فشارخون
فشار خون بالا یکی از مشکلات شایع در جامعه امروز است. چاقی، اضافه وزن با فشار خون ارتباط مستقیم دارد. اکثر افراد مبتلا به پرفشاری خون علایمی ندارند اما این مشکل می تواند سبب آسیب حاد یا مزمن به بخش های مختلف بدن شود.
پر فشاری خون می تواند منجر به آسیب به مویرگ های مغزی و بروز سکته مغزی و یا آسیب به مویرگ های چشم و بروز اختلال بینایی و یا آسیب به مویرگ های کلیه و بروز نارسایی کلیه شود. در بیماری پر فشاری خون ممکن است علائمی از قبیل سر درد، درد قفسه سینه و تنگی نفس نیز بروز کند.


مصرف چه غذاهایی مفید هستند؟
* مصرف مواد غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم، کلسیم در بهبود فشارخون بسیار موثراست.
توصیه به مصرف منابع غذایی پتاسیم شامل انواع میوه ها و سبزیجات تازه می گردد. انواع میوه ها شامل موز، زردآلو، پرتقال، انجیر، گریپ فروت، هلو، انگور و آلو که میوه های سرشار از پتاسیم هستند و نیز مصرف سبزیجات مثل سیب زمینی، سیر، کلم بروکلی، کلم سبز، قارچ، گوجه فرنگی و سبزی های خام تازه که سرشار از پتاسیم هستند توصیه می شود.


* مصرف حبوبات مفید می باشد.

* منابع غذایی حاوی منیزیم مثل جوانه گندم، بادام زمینی، سایر دانه های روغنی خام، اسفناج، شیر، نان سبوس دار،مرغ و... توصیه می گردد.
* مصرف منابع غذایی کلسیم شامل شیر و سایر منابع لبنی بدون چربی توصیه می شود.
* مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین ها بخصوص ویتامین C مثل مرکبات، توت ها و سبزی های دارای برگ سبز مفید هستند.
* از نان و غلات کامل (سبوس دار) مصرف کنید.


از چه غذاهایی باید پرهیز کنیم؟
همانطور که مصرف منابع غذایی حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم در بهبود و کاهش فشار خون مفید هستند، مصرف منابع غذایی سدیم موجب افزایش فشار خون خواهد شد.
در این راستا توصیه می شود:
نمک سر سفره را حذف کنید.
* از مصرف منابع غذایی حاوی نمک (سدیم) پرهیز نمایید.(شامل سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، انواع غذاهای کنسرو شده، برگرها و سایر فرآورده های گوشتی، سبزی های کنسرو شده در آب نمک، زیتون، چیپس و سایر تنقلات شور، ماهی دودی و یا کنسرو شده، انواع سس های کچاپ و سوپ های حاوی نمک.)


* مصرف الکل با فشار خون بالا ارتباط مستقیم داشته و سبب تشدید بیماری می گردد.
* از مصرف منابع غذایی حاوی چربی های اشباع مثل کره، خامه، انواع غذاهای سرخ شده، فست فود پرهیز نمائید.
* غداها را سرخ نکنید آنها را بخارپز، آب پز، فر پز و یا کباب نمائید.

* مواد غذایی حاوی کافئین مثل قهوه، چای، نوشابه های کوکا و شکلات باید در حد اعتدال مصرف شوند زیرا مصرف زیاد از حدشان سبب افزایش فشار خون می گردد.
* در طبخ غذاها از نمک بسیار کم استفاده شود به طوری که غذا در کل، بسیار کم نمک باشد. جهت طعم دادن به غذا می توان از سایر ادویه جات مثل دارچین، زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه و... و سبزی های معطر مثل آویشن، شوید، ترخون، مریم گلی، برگ بو و... استفاده کرد.
* در هفته چندین بار (حداقل 2 وعده) ماهی مصرف کنید. ماهی های چرب مثل حلوا، قزل آلا، قباد،...که حاوی اسیدهای چرب مفید هستند، فشار خون را کاهش می دهند.
* مصرف سیر، به کاهش فشار خون کمک می کند.


* توصیه می شود در صورتی که مبتلا به اضافه وزن هستید، جهت مقابله با پر فشاری خون اقدام به کاهش وزن نمائید. با رعایت برنامه تنظیم شده زیر نظر متخصص تغذیه، ضمن اصلاح عادات غذایی، با کاهش وزن بدون عارضه به تنظیم فشار خون کمک نمائید.
* برای کاهش فشار خون توصیه می شود روزانه (یا حداقل 5 وعده در هفته) اقدام به پیاده روی سریع به مدت 30 تا 45 دقیقه نمائید.
* مصرف سیگار منجر به افزایش فشار خون می گردد، لذا توصیه به ترک سیگار می شود.
* برچسب های محصولات غذایی را به دقت بخوانید و آنهایی را که کمترین میزان سدیم (نمک) را دارند انتخاب کنید.

m.r.arash بازدید : 278 دوشنبه 02 تیر 1393 نظرات (0)

وبا, بیماریهای عفونی, علائم بيماري وبا

 

بيماري وبا، علائم وبا، راههاي انتقال و پيشگيري ازوبا

معرفی بیماری وبا:
وبا یکی از بیماریهای واگیر عفونی است که فقط در انسان ایجاد بیماری می‌کند. عامل بیماری زایی وبا یک باکتری به نام ویبریو کلرا است و سمي كه اين ميكروب در روده باريك انسان ترشح مي كند، باعث ايجاد بيماري در انسان مي‌شود.. این بیماری چون اولین بار در منطقه‌ای به نام التور در آفریقا پیدا شد، به این نام مشهور می‌باشد. عامل بیماری مدت زیادی در آب زنده می‌ماند و در مناطقی که سطح آبهای زیر زمینی آن بالا است، بیشتر شایع است و بیشتر عامل بیماریزا از طریق مدفوع و فاضلاب قابل انتقال است.

 

علائم بيماري وبا :
شخص مبتلا به وبا، اسهال خفيف بدون درد و بدون تب دارد كه كم كم شديد مي‌شود، اسهال شخص مبتلا به وبا آبكي و به شكل لعاب برنج است. بيماري وبا گاهي همراه استفراغ و گاهي بدون استفراغ است كه به سرعت و در ظرف سه الي چهار ساعت موجب كم آبي شديد بدن شده و در صورتي كه سريعا آب و املاح بدن جبران نشود، سبب مرگ فرد مبتلا مي‌شود.
 دوره پنهان بيماري وبا از لحظه ورود ميكروب به بدن تا بروز بيماري از چند ساعت تا پنج روز مي‌باشد ولي به طور معمول در يكي دو روز بيماري وبا آشكار مي‌شود. به محض شروع اسهال شديد بايستي مايعات فراوان و ‪ ORSمورد استفاده قرار گيرد و سريعا به نزديكترين مركز بهداشتي درماني يا خانه بهداشت مراجعه شود.

 

راههاي انتقال وبا :
راههای انتقال‌ بيماري وبا به دو روش تماس مستقيم و غيرمستقيم است. وبا مي‌تواند از طريق تماس با چيزهايي آلوده به ميكروب وبا مانند دست دادن با دست‌هاي آلوده بيمار، تماس با استفراغ يا مواد دفعي بيمار، ملحفه و لوازم آلوده او مثل ليوان، ظروف و حوله و.... منتقل شود كه همه اين موارد، روش مستقيم انتقال بيماري است.

 

در روش تماس غيرمستقيم بيماري وبا مي‌تواند از طريق خوردن آب آلوده به مدفوع مانند استفاده از چاهها، استخرها، جويبارها و درياچه‌هاي آلوده منتقل شود.

 

خوردن سبزيجات و ميوه‌هاي خام آلوده، استفاده از غذاهاي پخته آلوده كه توسط دست آلوده و يا حشرات آلوده شده باشد، تغذيه كودكان با بطري به جاي شير مادر،استفاده از شيرو بستني آلوده كه از منابع غير مطمئن تهيه شده باشد، از ديگر راههاي انتقال وبا است.

 

راههای پیشگیری ازبیماری وبا
1- سعی کنیم برای نوشیدن آب ، شستشوی ظروف ، خوردن سبزیجات از آب لوله کشی کلردار استفاده کنیم. در غیر این صورت آب را بجوشانیم و پس از سرد شدن مصرف کنیم.

 

2- در زمان شيوع وبا از خوردن سبزيجات خام پرهيز شود. وسبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنیم.

 

3- از خوردن ماهی خام یا کم پخته که از آب آلوده گرفته شده، اجتناب کنیم.

 

4- به دیگران توصیه کنیم از شنا کردن در استخرهای عمومی و از خوردن آبمیوه و ساندویچ یا هر غذایی که احتمال داده می شود آلوده باشد، جدا خودداری کنند.

 

5- قبل از غذا خوردن و بعد از رفتن به توالت، دست‌های خود را با آب و صابون خوب بشویید.

 

6- از آشامیدن آب‌های مشكوك در پارك‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب كنید

 

7- از مصرف مواد غذایی، آب میوه و آب هویج، معجون و دیگر مواد خوراكی و نوشیدنی‌های كه توسط فروشندگان دوره گرد عرضه می‌گردد جداً خودداری كنید

 

8- حتی الامكان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده كنید

 

9- مواد خوراكی را در ظروف سر بسته، دور از مگس و حشرات نگه‌داری كنید.

 

10- زباله را در كیسه‌های مخصوص زباله نگه‌داری و در محل مناسبی دفع كنید.

 

11- غذاها باید تازه به تازه و به اندازه نیاز در یخچال و دور از دسترس حشرات و مگس نگه‌داری شود و از قرار دادن سبزی و میوه‌جات نشسته در یخچال جداً خودداری كنید

 

12- حتما بعد از غذا چند قطره آب ليمو يا ليمو ترش تازه استفاده شود.

13- همیشه از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده كنید یا شیر را به مدت20 دقیقه قبل از مصرف جوشاند.

 

14- در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را كه قابل شستشو و پختن مجدد نیستند را در كنار میوه و سبزیجات نشسته وگوشت خام قرار ندهید.

 

15- براي تهيه يخ خوراكي از آب جوشيده سرد شده استفاده شود در صورتي كه از يخ به عنوان يك منبع سرد كننده براي نگهداري مواد غذايي استفاده يا آب سرد استفاده مي‌شود، بايستي آنها را در پوشش مناسب قرار داد

 

16- غذاهاي پخته شده مانند كوكو و .... را قبل از مصرف بايستي به حرارت داغ رساند و خورشتها را قبل از مصرف جوشاند.

 

17- در مسافرت‌ها حتما از ليوان شخصي، آب جوشيده و ميوه‌هاي قابل پوست كندن استفاده شود

 

18- برنج پخته در فضاي اتاق سريع آلوده مي‌شود بايد برنج را در يخچال نگهداري كرد.

 

19- در هنگام بروز بيماري وبا حتي الامكان از دست دادن پرهيز شود.

 

20- از تماس با مواد دفعي و استفراغ و لوازم آلوده بيمار خودداري شود.

m.r.arash بازدید : 252 دوشنبه 02 تیر 1393 نظرات (0)

 

سرماخوردگی,پیشگیری از سرماخوردگی,بیماریهای شایع در مدارس

پیشگیری از بیماری های مدرسه ای
باز شدن مدرسه ها هر چند برای بچه ها و خانواده هایشان شادی بخش و امیدآفرین است، اما گاهی به کابوس شیوع بیماری ها در میان دانش آموزان نیز تبدیل می شود. علت آن هم چندان پیچیده نیست، چراکه محیط مدرسه به دلیل تماس نزدیک و مداوم دانش آموزان با یکدیگر، امکان انتقال بیماری را فراهم می کند.


اقداماتی مانند نشستن دست قبل از غذا و بعد از دستشویی و استفاده نکردن از دستمال در جلوی دهان هنگام سرفه و عطسه، دور نینداختن دستمال های آلوده و از آن مهم تر دست دادن، بوسیدن و بغل کردن که در کودکان فراوان انجام می شود، امکان انتقال بیماری ها را بین آنها افزایش می دهد، اما نکاتی ساده و کلیدی وجود دارد که با بهره گیری از آنها می شود از بیمار شدن زیاد، حاد و مکرر دانش آموزان جلوگیری کرد.


دکتر شیروانی، فوق تخصص بیماری های عفونی کودکان با اشاره به بیماری های فصل مدرسه که با سرد شدن هوا شیوع بیشتری پیدا می کند، می گوید:

این بیماری ها شامل عفونت های دستگاه تنفسی و گوارشی می شود که بیشتر از نوع ویروسی است و در فصل بهار نیز بیماری های عفونی پوستی مانند آبله مرغان شایع می شود و هر بیماری که در بین کودکان در این فصل شایع شود، می تواند در مدارس از کودکی به کودک دیگر منتقل شود.

 

سرماخوردگی,پیشگیری از سرماخوردگی,بیماریهای شایع در مدارس

 

شستشوی دست؛ اولین سد در مقابل بیماری ها
بیشتر ویروس های سرماخوردگی از طریق تماس مستقیم منتشر می شوند. میکروب ها می توانند برای ساعت ها و در بعضی موارد هفته ها زنده باقی مانده و به افرادی که اشیای آلوده به میکروب ها را لمس می کنند، منتقل شود.

دکتر شیروانی با تاکید بر این که ویروس های سرماخوردگی از طریق تماس مستقیم بین دانش آموزان منتشر می شود، می گوید: دانش آموزان باید دست های خود را بارها بشویند.


متاسفانه دانش آموزی که سرماخورده است، داخل دست های خود عطسه کرده و سپس با دست زدن به اشیای مورد استفاده خود و دیگر همکلاسی هایش، میکروب های عامل بیماری اش را منتقل می کند.

 

سرماخوردگی,پیشگیری از سرماخوردگی,بیماریهای شایع در مدارس

 مصرف زیاد مایعات و غذاهای گیاهی
فراموش نکنید که بیشتر ویروس ها از طریق چشم، دهان و بینی وارد بدن می شوند. به همین دلیل لمس صورت کودکان راه اصلی ابتلای آنان به سرماخوردگی است و موجب انتقال بیماری های ویروسی چون سرماخوردگی از آنان به والدینشان می شود.


اما دکتر شیروانی بر مصرف مایعات از سوی دانش آموزان تاکید می کند و می گوید:
آب، سیستم بدن را شست وشو داده و باعث خروج سموم از بدن می شود، اما به منظور تامین آب بدن، مصرف زیاد آبمیوه های مصنوعی به هیچ وجه توصیه نمی شود.
مواد طبیعی موجود در گیاهان نیز باعث افزایش ویتامین های بدن می شود؛ بنابراین نباید از مصرف سبزیجات سبز تیره، قرمز و زرد مانند اسفناج، کاهو، هویج، گوجه فرنگی و سیر در برنامه غذایی کودک غافل شد.


مصرف آب پرتقال هر چه تازه تر باشد، ویتامین C بیشتری دارد و طول مدت درمان بیماری های ویروسی بویژه سرماخوردگی را کوتاه تر می کند.

فراموش نکنید که مصرف لبنیات و بویژه ماست به تقویت سیستم ایمنی همه افراد و بویژه کودکان و نوجوانان کمک می کند. باکتری های مفید موجود در ماست باعث تحریک تولید مواد سیستم ایمنی می شود که با بیماری مبارزه می کند.


متخصصان تغذیه نیز تاکید می کنند که کمبود های تغذیه ای از جمله کمبود ریزمغذی ها مانند آهن و روی می تواند به کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی در دانش آموزان منجر شود.مصرف مواد غذایی چرب، پرنمک و شیرین نیز می تواند زمینه را برای بروز کمبود های تغذیه ای، چاقی و اضافه وزن، فشارخون و چربی خون بالا در دانش آموزان فراهم کند.

 

سرماخوردگی,پیشگیری از سرماخوردگی,بیماریهای شایع در مدارس

 

بچه ها در معرض دود سیگار قرار نگیرند
آمار نشان می دهد که سیگاری ها بیشتر دچار بیماری های ویروسی می شوند، حتی نزدیک افراد سیگاری بودن، به طور واضح سیستم ایمنی را از بین می برد.دود سیگار، راه های هوایی بینی را خشک کرده و مژک های آن را فلج می کند. مژک ها موهای ظریفی هستند که مخاط بینی و ریه ها را پوشانده و با حرکات موجی شکل خود، ویروس هایی چون سرماخوردگی را از مجاری بینی خارج می کنند.


یک سیگار، مژک های بینی را برای 30 تا 40 دقیقه فلج می کند، بنابراین کودکان و نوجوانان، بویژه در فصل مدرسه که احتمال آسیب پذیری در برابر بیماری ها بیشتر می شود، نباید در مواجهه با دود سیگار والدین خود قرار بگیرند.
کودکان در سن مدرسه باید زود بخوابند و استراحت کافی داشته باشند، باید نظم غذایی مناسب داشته باشند. کودکان باید صبحانه کامل خورده و ناهار و شام را به موقع میل کنند و میوه تازه و سبزیجات در رژیم غذایی شان وجود داشته باشد.

 

سرماخوردگی,پیشگیری از سرماخوردگی,بیماریهای شایع در مدارس

 

 خطر آسم در فصل مدارس تشدید می شود
سرفه های شبانه روزی و همراه با خلط، تنفس تند و تنگی نفس برای والدینی که فرزند مبتلا به آسم دارند، از غم انگیزترین تصاویری است که در مقاطعی از سال و بویژه در فصول سرد مشاهده می کنند؛ چراکه متاسفانه بیماری آسم با تغییر هوا در پاییز و زمستان تشدید می شود.


به همین دلیل متخصصان آسم و آلرژی تاکید می کنند که مسئولان مدرسه باید دانش آموزانی را که دچار بیماری آسم هستند، شناسایی کنند و با توجه به این که نیمی از سال تحصیلی در فصول سرد سال است، این دسته از دانش آموزان را در هوای سرد و در صف های طولانی نگه ندارند و حتی از بازی کردن این دانش آموزان در هوای سرد جلوگیری کنند، چون هوای سرد باعث می شود تا بیماری آنها تشدید شود. البته این متخصصان یکی از راه های کنترل آسم بویژه در هوای سرد را تزریق واکسن آنفلوآنزا می دانند.


در کودکان مبتلا به آسم، مواجه نشدن با گردوخاک و دود و بوی سیگار، مواجهه نشدن با گرد و غبار ناشی از استفاده از گچ تخته سیاه، مصرف نکردن شکلات، پاستیل، مواد رنگی و مواد آلرژی زا بسیار مهم است.

آگاه کردن مسئولان مدرسه از بیماری آسم در کودک، نیاز به انجام اقدامات اورژانسی در صورت بروز حمله آسم در کودک و استفاده از اسپری های آسم به طور منظم یا هنگام ورزش ضروری است.

 

سرماخوردگی,پیشگیری از سرماخوردگی,بیماریهای شایع در مدارس

 

 اسهال و استفراغ را جدی بگیرید
یکی از بیماری هایی که در دوران مدرسه بیشتر احتمال ابتلا به آن وجود دارد، اسهال، استفراغ و عفونت های دستگاه گوارش است که می تواند ویروسی یا میکروبی باشد.معمولا بیماری های دستگاه گوارش با علت ویروسی با تب، استفراغ و پس از گذشت 48 ساعت همراه با اسهال خواهد بود.این نوع عفونت ها با ریشه باکتریایی واگیردار هستند و در مدت کوتاهی میان دانش آموزان شیوع پیدا می کند.


بر این اساس، متخصصان بیماری های عفونی کودک تاکید می کنند کودکانی که علائم عفونت های گوارشی را بروز می دهند باید یک هفته استراحت کنند و به مدرسه نروند و در منزل تحت درمان باشند.
زمانی که کودک دچار استفراغ است، باید به او سرم خوراکی (محلول او ار اس) یا دوغ داده شود و بعد از 48 ساعت که استفراغ برطرف شد، تغذیه بر اساس مایع درمانی و تغذیه با کته، ماست، سینه مرغ و هویج باشد.همچنین دانش آموزان پس از این دوره درمانی نیز نباید از غذاهای نامناسب در مدارس استفاده کنند و میان وعده هایی با ارزش غذایی مناسب به همراه خود ببرند.

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    هزینه کردن در کدام یک از موارد برای شما لذت‌بخش تر است؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1026
  • کل نظرات : 264
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 219
  • آی پی امروز : 223
  • آی پی دیروز : 42
  • بازدید امروز : 439
  • باردید دیروز : 83
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 522
  • بازدید ماه : 909
  • بازدید سال : 17,049
  • بازدید کلی : 1,549,990