طرز تهیه حلوای شیر- کاچی و سوپ قارچ با سبریجات
مواد لازم و طرز تهیه در ادامه طلب میباشد
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
1 | 1545 | spwrrhymy |
![]() |
2 | 1460 | spwrrhymy |
![]() |
1 | 1155 | mr_sabbagh |
![]() |
2 | 1384 | mr_sabbagh |
![]() |
0 | 986 | fns4565 |
![]() |
0 | 1094 | fns4565 |
![]() |
2 | 1398 | millad1369 |
![]() |
1 | 1159 | millad1369 |
![]() |
0 | 902 | armanfanii |
![]() |
0 | 893 | armanfanii |
![]() |
0 | 877 | armanfanii |
![]() |
0 | 865 | armanfanii |
![]() |
0 | 824 | armanfanii |
![]() |
0 | 821 | armanfanii |
طرز تهیه حلوای شیر- کاچی و سوپ قارچ با سبریجات
مواد لازم و طرز تهیه در ادامه طلب میباشد
آماده سازی :120 دقیقه
پخت : 15 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه مکعب های شکلات برای 6 نفر:
کره | 250 گرم |
پودر کاکائو | 4 قاشق غذا خوری |
شکر قهوه ای | 1 قاشق غذا خوری |
آرد ذرت | *2 قاشق غذا خوری |
بیسکویت خورد شده | 250 گرم |
شکلات تلخ تکه شده | 120 گرم |
*آرد را در کمی شیر سرد حل کنید
طرز تهیه : مکعب های شکلات
کف یک قالب 20 سانتی متر مربع را چرب کنید،کف آن را کاغذ روغنی یا آلمینیومی بگذارید طوریکه به اندازه 2 سانتی متر از لبه ظرف آویزان باشد.
1- کره را در ظرف تفلن روی حرارت خیلی کم آب کنید پودر کاکائو ، شکر و آردوذرت را به آن اضافه کنید و آهسته به هم بزنید، وقتی شروع به جوشیدن کرد بگذارید به مدت یک دقیقه (نه بیشتر) بجوشد سپس ظرف را از روی شعله بردارید و خورده بیسکوییت ها را به آن اضافه کنید.
2- با قاشقی مخلوط را در قالب بریزید و پرس کنید.
3- شکلات تلخ را در کاسه ای ریخته و در ماکروفر بگذارید تا آب شود و روی بیس شکلات بریزید. به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
آماده سازی :240 دقیقه
پخت : 35 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای 8 نفر:
پودر کیک آماده ترجیحا پرتقالی | 1 عدد |
خامه پر چرب | 100 گرم |
پنیر ماسکارپونه | 200 گرم |
پرتقال پوست کنده و فیله شده | 1 عدد |
سیب با پوست خورد شده | 1 عدد |
شکلات های ریز | 1 لیوان |
پودر ژلاتین | 4 قاشق چای خوری |
آب | 1/2 لیوان |
شکر | 100 گرم |
طرز تهیه زاکوتو:
1- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.
2- زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید
3- پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد
4- میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد
5- پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود
6-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید
7- هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید
8- مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید
9- روی ظرف را سلیفون بکشید و 5 ساعت در یخچال بگذارید
10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید
مواد لازم:
پودر نرم و الک شده ی نخودچی یک کیلو
پودر قند بسیار نرم نیم کیلو
روغن جامد 300 الی 400گرم
هل و وانیل به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه :
نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.
مواد لازم:
تخم مرغ=5 عدد
شکر=150 گرم
آبجوش=2/1 استکان
شربت=4/1 استکان
آرد=150 گرم
خامه فرم گرفته=بمقدار لازم
شکلات برای تزئین=بمقدار لازم
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.زرده ها را شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.شربت را به این مواد بیفزایید.سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید،به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید،روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید. روی رولت را با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید.